Ателие 6

Ателие 1 Свободен обща площ: 79.31 m² цена: 122 931 €
Ателие 2 Запазен обща площ: 61.46 m²
Ателие 1-1 Свободен обща площ: 76.09 m² цена: 117 940 €
Ателие 2-1 Запазен обща площ: 75.32 m²
Ателие 3-1 Запазен обща площ: 68.87 m²
Ателие 4-1 Запазен обща площ: 68.96 m²
Ателие 5-1 Запазен обща площ: 72.54 m²
Ателие 6 Запазен обща площ: 77.73 m²
Ателие 7 Запазен обща площ: 76.73 m²
Ателие 8 Свободен обща площ: 98.79 m² цена: 167 943 €
Сграда Сграда А
Вход 1
Етаж Партер
Стаи 2
Свали PDF
Жилищна площ 69.69 m²
Обща площ 77.73 m²
Цена / кв.м 0 €
Крайна цена 0 €
Статус Запазен