Ателие 1

Ателие 47 Продаден
Ателие 48 Продаден
Апартамент 55 Продаден
Ателие 1 Свободен обща площ: 82.76 m² цена: 75 000 €
Ателие 2 Продаден
Ателие 3 Свободен обща площ: 122.99 m² цена: 105 000 €
Сграда Сграда Б
Вход 1
Етаж Партер
Стаи 2
Свали PDF
Жилищна площ 69.15 m²
Обща площ 82.76 m²
Цена / кв.м 906.23 €
Крайна цена 75 000 €
Статус Свободен