Ателие 50

Ателие 49 Свободен обща площ: 82.42 m² цена: 75 000 €
Ателие 50 Свободен обща площ: 83.14 m² цена: 75 000 €
Ателие 51 Запазен обща площ: 69.33 m²
Ателие 10 Свободен обща площ: 113.53 m² цена: 90 000 €
Ателие 11 Запазен обща площ: 78.83 m²
Ателие 12 Продаден
Ателие 13 Свободен обща площ: 83.30 m² цена: 76 000 €
Сграда Сграда Б
Вход 2
Етаж Партер
Стаи 2
Свали PDF
Жилищна площ 69.46 m²
Обща площ 83.14 m²
Цена / кв.м 902.09 €
Крайна цена 75 000 €
Статус Свободен