Апартамент 58

Апартамент 56 Продаден
Апартамент 57 Свободен обща площ: 80.47 m² цена: 80 000 €
Ателие 22 Продаден
Апартамент 58 Продаден
Апартамент 59 Продаден
Апартамент 60 Завършен Свободен обща площ: 85.78 m² цена: 106 000 €
Ателие 6 Продаден
Гараж 2 Запазен обща площ: 29.58 m²
Сграда Сграда Г
Вход 3
Етаж Партер
Стаи 2
Свали PDF
Жилищна площ 62.07 m²
Обща площ 73.13 m²
Цена / кв.м
Крайна цена
Статус Продаден