Изберете вход:
1 2 3
Изберете етаж:

Сграда В

Ателие 1 Свободен обща площ: 78.21 m² цена: 72 000 €
Ателие 2 Свободен обща площ: 120.61 m² цена: 106 700 €
Ателие 3 Свободен обща площ: 84.05 m² цена: 75 000 €
Ателие 4 Свободен обща площ: 78.88 m² цена: 70 000 €
Тип Вход Етаж Брой стаи Жилищна площ Обща площ Цена/кв.м Крайна цена Статус
Ателие 1 1 Партер 2 64.92 m² 78.21 m² 920.6 € 72 000 € Свободен
Ателие 2 1 Партер 2 100.12 m² 120.61 m² 884.67 € 106 700 € Свободен
Ателие 3 1 Партер 2 69.77 m² 84.05 m² 892.33 € 75 000 € Свободен
Ателие 4 1 Партер 2 65.48 m² 78.88 m² 887.42 € 70 000 € Свободен