Ателие 1

Ателие 1 Свободен обща площ: 78.21 m² цена: 72 000 €
Ателие 2 Свободен обща площ: 120.61 m² цена: 106 700 €
Ателие 3 Свободен обща площ: 84.05 m² цена: 75 000 €
Ателие 4 Свободен обща площ: 78.88 m² цена: 70 000 €
Сграда Сграда В
Вход 1
Етаж Партер
Стаи 2
Свали PDF
Жилищна площ 64.92 m²
Обща площ 78.21 m²
Цена / кв.м 920.6 €
Крайна цена 72 000 €
Статус Свободен