Ателие 2

Ателие 1 Свободен обща площ: 78.21 m² цена: 72 000 €
Ателие 2 Свободен обща площ: 120.61 m² цена: 106 700 €
Ателие 3 Свободен обща площ: 84.05 m² цена: 75 000 €
Ателие 4 Свободен обща площ: 78.88 m² цена: 70 000 €
Сграда Сграда В
Вход 1
Етаж Партер
Стаи 2
Свали PDF
Жилищна площ 100.12 m²
Обща площ 120.61 m²
Цена / кв.м 884.67 €
Крайна цена 106 700 €
Статус Свободен